qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Helyezzen karácsonyi visszaszámlálót képeslapjára!

 Kedves Olvasónk!

A természet hamarosan téli formát ölt. Egyre rövidebbek lesznek a nappalok, és egyre hosszabbá válnak az éjszakák. Az emberek akarva akaratlanul melankolikus hangulatba kerülnek, számot vetve az előző, elmúlt időszak sikereiről és kudarcairól. Ez az időszak alkalmas arra is, hogy gondoljunk a jövőnkre, vállalkozásuk további fejlődésére. Hamarosan elérkezik a Karácsony, amely minden cég számára meghatározó és fontos esemény. Az emberek többet költenek, többet vásárolnak. Lehetősége az Ön kezében van, hogy az ebben rejlő sikereket hogyan szeretné kihasználni. Mi segíteni szeretnénk Önnek, és megkönnyíteni álmai megvalósulását, későbbi sikerei elérése érdekében, hiszen az idő sokszor ellenünk dolgozik, és soha nem elég időben elkezdeni a készülődést. Ezzel a hírlevéllel néhány tippet és ötletet szeretnénk most megosztani Önnel:

 

Lepje meg ügyfeleit, potenciális célcsoportját terjesztői hálózatunk segítségével különleges, ünnepi szórólappal, hívja fel akcióira figyelmüket, érje el vele, hogy Önt válasszák.

Készítse nálunk már szórólapja kreatív grafikáit is, amelyhez a legmegfelelőbb nyomdát is segítünk kiválasztani az Ön számára. Nálunk a minőség és az elégedettség a legfontosabb szempont.

  Karácsonyi, ajándékba szánt képeslapjait most egy belföldi levél áráért készíttetheti el nálunk…Kíváncsi a részletekre?

 

Engedje meg, hogy ajánlataink közül bemutassuk kreatív képeslapunk egyikét az

Eco-Card- ot,

       

Amelyet most akciósan egy levél feladásának áráértkészítünk el Önnek, úgy hogy átvállaljuk

a tervezéssel,

a nyomdai kivitelezéssel,

a címzéssel,

és a címzettekhez való eljuttatásával járó fáradalmakat.

Sőt, ha 2010. november 14-ig él a megrendelés lehetőségével, további kedvezménnyel juthat hozzá Eco- Card képeslapjához, mert a fent említett árból még a gyártási költség 1/3-át is átvállaljuk Öntől!

Vásároljon most Eco-Card képeslapot, amelynek varázsa éppen méretében rejlik. Ez a fajta üdvözlő lap egyszerű ajándék, de mégis nagyszerű kivitelezési formája annak, hogy Ön, akár nagyon sok ügyfelének is nagyon kedvező áron juttassa el jókívánságait. Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe a fent említett kedvezményt is!

+3670/383-1941
marketing@lapterjeszto.hu

Biztosak vagyunk abban, hogy egyedi és kreatív képeslapunkkal örömöt tud szerezhet ügyfeleinek. Bízunk abban is, hogy kedvező árajánlatainkkal méltán boldog karácsonyt szerezhetünk Önnek is!

 

Üdvözlettel:
A Lapterjesztő ® csapata

 

 


  

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép