qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Zöld irodaház
 
A fenntartható fejlődés napjaink legfontosabb kihívása minden vállalkozásnak. Rövid távon lehet ugyan mellőzni a vállalati vezetésben a környezettudatosságot, de hosszabb időszakra tervezve mindenképpen bele kell építeni a cég komplex rendszerébe (stratégia, szervezeti struktúra, kultúra, értékrendszer).
 
Véleményünk szerint a profittermelő vállalatoknál is lehet oly módon gazdaságilag hatékonyan és eredményesen teljesíteni, hogy közben környezetkímélő magatartást valósítunk meg. Hogy mi ezt nagyon komolyan gondoljuk, egyik bizonyítéka az a fejlesztés, amely meghatározó alappillére hosszú távú stratégiánknak.

  

Passzív ház - Lapterjesztő Kft.
A mi mottónk is:
A hőnyereséget maximalizálni.
A hőveszteséget minimalizálni.

Irodaház:

2010 májusában átadásra került új irodaházunk, amely tudomásunk szerint az elsők között van Magyarországon. Egyedisége abban rejlik, hogy már meglévő romos épületet alakítottunk át fél-passzív házzá. Az épület rendkívül egyszerű alapelv szerint működik: a kifelé áramló hőveszteséget minimálisra csökkentve, a beáramló napfény energiáját pedig maximálisan kihasználva, megfelelő szellőzés biztosítása mellett olyan rendszert alkot, amely szinte önmagában gondoskodik a kellemes belső hőmérsékletről.
 
Passzív ház - Lapterjesztő Kft.

A 20 cm szigetelésvastagsággal ellátott épületburok, valamint a háromrétegű, hővédő üvegezéssel ellátott ablakok és szigetelt ablaktokok következtében a meleg bent marad a házban. Hőnyereségre házunk az ablakokon keresztül beérkező napsugárzásból, és a bent tartózkodó személyek, illetve elektromos készülékek hőleadásából tesz szert. A friss levegőről egy hővisszanyerővel ellátott légkomfort szellőztető berendezés gondoskodik, mely részben pollenmentes és porszegény. Nyáron az épület árnyékolása akadályozza meg a helyiségek túlmelegedését. A hideg téli hónapokban a légkomfort szellőztetésen keresztül a befújt levegő további felmelegítésre kerül, így a hagyományos fűtési rendszer feleslegessé válik. 

Fontos volt még számunkra, hogy a viszonylag nagy tetőfelületről lezúduló csapadékot is hasznosítsuk, ezért a föld alatt elhelyeztünk 2 betontartályt, melyek össztérfogata 19 m³. Az így összegyűlt vizet a toalettek öblítésére használjuk.

Irodán belül szelektíven gyűjtjük a szemetet.

Az irodaházban a védő italként fogyasztott, ásványvizes PET palackokat zsugorítjuk, melyekért visszavételi díjat is kapunk, ezzel bekapcsolódva egy inverz begyűjtő rendszerbe.


Gépjármű parkunk alacsony fogyasztású és alacsony káros anyag kibocsájtású, mellyel logisztikánk hatékonyságát tudjuk növelni. 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép