qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Ingyenes megjelenési lehetőség, s híre még messzebb eljuthat!

A következő évtized kihívásaira felkészülve indítottuk el idén júniusban új on-line szolgáltatásunkat, a szórólaponline.hu-t. Új szolgáltatásunk létrehozásánál nem titkolt szándékunk az volt, hogy csökkentsük ügyfeleink nyomdaköltségét valamint  kevesebb kiadvány kerüljön a postaládákba és ezáltal óvjuk a környezetet.

Ezzel a szolgáltatással elektronikus úton juttatjuk el a szórólapokat azokhoz a felhasználóinkhoz, akik ezt előzetesen igényelték, így ők nem kapnak a postaládájukba nyomtatott kiadványt.

Mitől több ez a már meglévő több száz hasonló próbálkozásnál?

Terjesztő cégként pontosan ismerjük a regisztrálóink lakcímét, és már a megrendeléskor tudjuk jelezni, hogy a terjesztendő területen hányan kapják on-line a szórólapokat. Így már a nyomdában megtakarítható ez a mennyiség, ami jelentős költségcsökkenés a megrendelőinknek a terjesztés hatékonyságának csökkenése nélkül.

Szórólaponline szolgáltatásunk így egyszerre ad megoldást a következő problémákra:

  • Meddő terjesztés – azoknak a lapoknak a terjesztése, amelyek akár olvasatlanul a kukába kerülnek. A szórólapokkal ellenséges lakók szolgáltatásunkra feliratkozva megkímélik postaládájukat a reklámanyagoktól, egyúttal a megrendelőink pénztárcáját a nyomdaköltségtől.

  • Környezetvédelem – a lakosság és a média részéről egyre gyakrabban hangoztatott kifogás a szórólapok ellen: szennyezik a környezetet. Előzetes becsléseink szerint feliratkozott háztartásonként évente minimum 27 kg reklámanyagot tudunk megtakarítani, vonzóvá téve ezzel ezt a reklámeszközt azoknak a lakóknak a számára is, akik most környezetvédelmi okokból zárkóznak el a szórólapoktól.
  • Nehezen mérhetőség: a szórólapok az egyik leghatékonyabb reklámkommunikációs eszközt jelentik, de hatékonyságuk az egyik legnehezebben mérhető. Az on-line szolgáltatás révén felhasználóra lebontva mérhető a lapok olvasottsága, az érdeklődési kör, és az így gyűjtött adatok alapján személyre szabott kommunikációra is lehetőség van

Szolgáltatásunk jelenleg bevezetés alatt áll, de már most nagy érdeklődésre tett szert a lakosság körében.

Természetesen első körben Önnek, mint ügyfelünknek szeretnénk lehetőséget biztosítani a szórólaponline előnyeinek kihasználására.

Nyári akciónk keretein belül most Ön szórólapja Ingyen felkerülhet oldalunkra, ezáltal plusz megjelenési lehetőséget biztosítva  cége számára.

Önnek nem kell más tennie, mint PDF formátumú kiadványát eljuttatja az info@szorolaponline.hu e-mail címre.

Most 3 hónapig díjmentesen kipróbálhatja a www.szorolaponline.hu nyújtotta előnyöket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy további információra van szüksége, keresse munkatársunk a következő elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: +36-70-866-8365
E-mail: info@szorolaponline.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép