qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Szórólapterjesztés a határ túloldalán is
Manapság egyre több hír szól arról, hogy megváltoztak a vásárlási viszonyok Magyarországon. Az elmúlt években az volt a jellemző, hogy a magyarok tömegesen jártak át a szomszédos országokba bevásárolni és tankolni az ottani alacsony árak miatt. Azonban ez mára teljesen a visszájára fordult, ma már mi vagyunk az olcsó piac.
 
vásárlási láz a határ menténAzokból az országokból, ahol az euró a fizető eszköz, a gyenge forint miatt most kisbuszokkal érkeznek hozzánk bevásárló körutakra. Az euró átváltása után akár 15-20%-ot is megspórolhatnak a külföldi vásárlók.

Hétvégén ellátogattam egy rokonomhoz Győrbe, ahol én is tapasztaltam a fent említett jelenséget. A győri piacon járva kíváncsiságból megkérdeztem az egyik eladót.

Szerinte minden harmadik vásárló a „szomszédból” érkezik. És tényleg. A parkolóban felfigyeltem rá, hogy szinte minden második autó szlovák rendszámú. A helyiek szerint nem csak a szupermarketeket árasztották el a külföldiek, hanem a kiskereskedőket, benzinkutakat, sőt már a szolgáltatókat is egyre sűrűbben látogatják a szlovák vásárlók. Megdöbbentő volt, hogy a moziban az esti filmre is milyen sokan jöttek a szomszédos országból.
 
Egy ismerős autójavító szerint tíz autóból legalább négy biztosan szlovák. Nem csak a javítás, az új autó vásárlása is nagy üzlet most nekik. A 300 forint körüli eurójukkal és a magyar kereskedők jelenlegi, óriási akcióival lényegesen olcsóbban tudnak autót venni, ráadásul regisztrációs adót sem kell fizetniük.
 
Tapasztalataim és a látottak szerint most kihagyhatatlan lehetőség a magyar határon kívüli piacot hirdetésekkel megcélozni, mivel a jövőben nagyobb érdeklődés várható a környező országokból, mint  eddig.
 
Most nincs idő hosszas előkészületekre, Tv, rádió, hirdetési újságok megjelenésére várni, azonnali, gyors, költséghatékony  lépés szükséges ahhoz, hogy előnyt kovácsolhasson a gyenge  forint  más szemszögből kedvezőtlen hatásaiból.
Mi sem vártunk tétlenül. Ügyfeleink igényeit és a jelenlegi helyzetet figyelembe véve, mostantól Magyarországon kívül, a szomszédos országok határ menti területeire is tudunk terjesztést vállalni.
 
Tapasztalataink szerint a kis-és középvállalkozások számára a legegyszerűbben és legkedvezőbben hozzáférhető módszer, ha lehetséges külföldi ügyfeleit szórólap segítségével  célozza meg. Mivel könnyen leszűkíthető a célközönség, ezért ez az egyik legköltséghatékonyabb reklámozási módszer. Szórólapterjesztéssel gyorsan és közvetlenül tájékoztathatja célközönségét termékeiről, szolgáltatásairól.
 
Használja ki ezt a lehetőséget és legyen az elsők között, aki a külföldi piacot is célközönségnek tekinti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép