qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Szemezgetés a marketing világában

Mint a legtöbb vállalkozó, biztosan Ön is sokszor bolyong a marketing világában. Ma már nagyon sok forrásból lehet ismereteket szerezni a sikeres marketing ötletek elsajátításáról.

Jövő héttől induló, kéthetente megjelenő hírlevél sorozatunkkal szeretnénk segíteni Önnek, melyben egy „marketing iránytű” segítségével tájékozódhat az ötletes marketing megoldásokról.

Hírleveleinkben különböző marketing praktikákból, tippekből, tanácsokból szemezgethet, melyek segítségével ismertebbé teheti vállalkozását. Mivel különböző profilú cégek számára gyűjtjük össze a marketing ötleteket, ezért bízom benne, hogy Ön is minél hamarabb megtalálja a saját vállalkozásához a hasznos információkat.

A marketing praktikák megismerése mellet nem szabad figyelmen kívül hagynia saját célközönségének helyzetét sem. Ebben nagy segítséget nyújtanak a kézzel fogható offline eszközök – pl. újságok, napi lapok –, azonban érdemes a gyorsan és bármikor hozzáférhető online eszközt választani erre a célra.

Örömmel értesültem róla, hogy automatikus értesítést kaphatok a Helyi Téma veszprémi újságának megjelenéséről és annak cikkeit már a kézbesítést megelőzően, elektronikus formában elolvashatom. Segítségükkel naprakész információkhoz jutok egy perc alatt és ehhez nem kellett mást tennem, csak az alábbi linkre kattintva megadnom a nevemet és e-mail címemet:Nézze meg Ön is!

http://www.blaschek-media.hu/helyitemaveszprem

Amennyiben Ön is hasznosnak tartja az információk gyors áramlását, ajánlja, küldje tovább a linket barátainak, ismerőseinek, üzleti partnereinek!

Legyen Ön is tájékozott, hiszen a mai gazdasági helyzetben elengedhetetlen a  naprakész információk ismerete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép