qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Péntek 13

Jelen hírlevelemnek a mai dátum, azaz péntek 13-a adta az ötletet. Sokunknak közömbös ez a nap. Szinte fel sem figyelünk rá, amíg valaki fel nem hívja a figyelmünket a véletlen egybeesésre: „péntek és ráadásul 13-a…” 

 
Megannyi embernek egyáltalán nem közömbösek ezek a napok és általában a rosszat, a balszerencsét látják, keresik e „jeles” dátumokon. Hogy kinek lehet igaza azt nem tudom és nem is akarok igazságot tenni, de az biztos, hogy ugyanúgy lehet rossz vagy jó napja is bárkinek péntek 13-án. 
A kérdés, hogy melyiket szeretnénk, vagy érezzük közelebbinek.
 
 
Érdemes-e úgy indítani a napot, hogy azt a terhet cipeljük, ami csupán egy babona. Észrevesszük-e azt, hogy a hideg, márciusi napokon néha gyönyörűen süt a nap és akarva-akaratlanul közeleg a tavasz, ami magában is jó kedvet csalhat az arcunkra. Vagy csak a felhőket akarjuk látni? Esetleg csak azt vesszük észre, hogy a kocsisorban előttünk cammogó miatt elkésünk a munkahelyről péntek 13-án, de azt már elfelejtjük, hogy a hét utolsó munkanapja lévén ismét együtt lehetünk családunkkal, szeretteinkkel egy teljes hétvégén!?
Amikor napjaink amúgy is tele vannak nehézségekkel, problémákkal, vajon tényleg szükségünk van egy-két ilyen babonás napra, amit eltölthetnénk úgy is, hogy a jó dolgokra koncentrálunk?
 
Egy szóval, ez is hozzáállás kérdése. Belemagyarázhatunk az év bármely másik 364 napjába jót vagy rosszat, a kérdés továbbra is, hogy melyikkel járunk jobban.
 
Tegye fel Ön is ezt a kérdést és remélem kicsit másként ítéli majd meg ezután péntek 13-át.
 
Apropóként egy vicc:
Ki hiszi el hogy a fekete macska szerencsétlenséget okoz? 
-Az összes egér!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép