qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Hogyan győzzük le a hétfejű sárkányt?
Válság, válság, válság... a csapból is ez folyik! Akár TV–t néz, újságot olvas, rádiót hallgat, minden honnan ezt hallja.
 
A legtöbb vállalkozó ebben a helyzetben visszaszorítja kiadásait, kivár és várja a megoldásokat. A legegyszerűbb és a leggyorsabb megoldást a marketing költségek visszaszorításában látják, amely véleményem szerint ebben a helyzetben kész öngyilkosság.
 
Sokak számára jelenleg nem az a cél, hogy növeljék forgalmukat, hanem a jelenlegi szint megtartása. Gondoljon csak bele, ha most nem reklámoz, nem kommunikál az ügyfeleivel, elveszíti annak a lehetőségét, hogy a jövőben megmaradjon a piacon.
Pár hónap múlva Ön szerint kire fognak emlékezni ügyfelei? Akik folyamatosan segítették Őket, vagy arra akik a fáradságot sem vették rá?
 
 
 Tényleg válság van vagy csak elhisszük, mert minden médiából ezt halljuk?
 
 Íme egy kis tanulságos történet: 
 
Volt Amerikában egy ember, akinek egy hamburgert árusító büféje volt valamelyik autópálya mellett. Nagyon finom hamburgereket készített, híre ment a környéken és már abban gondolkozott, hogy nyit még egy árusító helyet. A minőségi kiszolgálás mellett csak egyetlen reklámja volt. Elhelyezett egy táblát az autópálya mellé, amire szabad fordításban csak annyi volt írva, hogy nálam finom hamburgert lehet kapni. Ez az egy reklám folyamatosan hozta neki az új vendégeket, és mivel tényleg jó volt a hamburgere később újból visszatértek hozzá.
Egyszer az egyik vendége megkérdezte tőle, hogy lehet ilyen bátor? Hogy mer ennyi húst, zsemlét, zöldséget rendelni mikor válság van?  Aztán egy másik megkérdezte tőle, hogy ekkora válságban, miért teszi ki a reklámtábláját az autópálya mellé? Másnap már nem rakta ki a tábláját és kevesebbet rendelt.
Mivel nem volt kitéve a táblája, tényleg kevesebben jöttek és még a csökkentett megrendelést sem tudta eladni. Megpróbálta másnap értékesíteni, de akkor már nem volt friss a hús, a zsemle és a zöldségek. Az emberek morogtak miatta, hogy már nem olyan finom a hamburger, mint régebben és kezdtek elmaradni. A hamburgerárus néhány hét alatt tönkrement. Tönkrement, mert elhitte, hogy válság van.
 
Persze ezzel a kis történettel nem azt akarom mondani, hogy ne foglalkozzon semmivel, tegyünk mindent ugyanúgy, mint korábban. Ez őrültség lenne. De ne hagyjuk abba a sikeres akcióinkat azért, mert néhány gazdaságilag nehezebb hónap következik. 
 
Most még az eddiginél is fontosabb, hogy ügyfelei tudjanak Önről. Önről és arról, hogy mit árul és mit szolgáltat. A visszaesést csak a marketing megerősítésével és folyamatos ügyfél-kommunikációval előzhetjük meg.
 
Természetesen nem a marketing költségek emelésére, felesleges reklámköltségekre buzdítom Önt, hanem pont az ellenkezőjére. Átgondolt, rendszeres, hatékony, tervezett marketing kommunikációra van szükség.
 
A hatékonyság növelésére most van lehetőség, például kihasználhatja, hogy mások kevesebbet reklámoznak! Gondolja csak végig, mikor hatékonyabb a reklámozás, amikor mindenki reklámüzenettel bombázza az ügyfeleit, vagy amikor csak néhány reklám impulzus éri az embereket.
 
Ön ne essen abba a hibába, hogy a válság szó hallatán visszaszorítja ügyfelei tájékoztatását, sőt folytassa vagy fokozza azt.
 
Hírlevelünkkel folyamatos segítséget és tájékoztatást szeretnénk adni Önnek, az eddigieknél kedvezőbb akciókról, hatékony marketing lehetőségekről.

Győzze le Ön is a hétfejű sárkányt. Segítünk benne!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép