qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Gondold át még egyszer!

 
A történet ott kezdődött, hogy elvállaltuk egy könyv kiadói feladatait. Munkatársam és a cég ügyvezetője olvasta a kéziratot és gondolkodás nélkül belevágtak.

Mindezt azért vállaltuk, mert átérezzük a kis – és közép vállalkozók napi problémáit és fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmet azokra a buktatókra, amire a könyv is rávilágít.
 
A napokban meg is jelent a könyv. Mivel cégünk vállalta a könyv kiadását úgy éreztem, hogy hivatalból el kell olvasnom. Tudja, a nagy betűs KÖTELEZŐ OLVASMÁNY- ról sok embernek – köztük nekem is – nem túl kellemes érzései támadnak. Itt természetesen nem a híres és megbecsült írók műveivel volt kifogásom, csak tudjuk milyen ha valami kötelező …

Munkatársam (továbbiakban: Erik) olvasta a könyvet, bíztatott, hogy „úgy sem tudod majd letenni, végig fogod olvasni..." . Természetesen kételkedtem, de ígéretet tettem, hogy legalább elkezdem.

Ma reggel résnyire nyitott és bedagadt szemekkel érkeztem munkahelyemre. Eriknek volt igaza …….., de megérte!

És hogy miért is nagyszerű ez a könyv? Mert nekünk, illetve rólunk vállalkozókról szól. Izgalmas, olvasmányos formában, egy vállalkozó mindennapjaiba nyertem bepillantást, drukkoltam Antalnak (a könyv főhősének), féltettem és együtt örültem sikereinek.


Ajánlom Önnek ezt a könyvet, ha már átélte a vállalkozók nehézségeit, ha most kezd vállalkozásba vagy csak tervezi azt. Olvassa el és nosztalgiázzon velünk, élje át a múltat vagy ha még Ön előtt állnak a vállalkozók rögös napjai, tanuljon a főhős tévedéseiből, és Gondolja át még egyszer!  


Utóirat:
A könyv olvasása előtt javaslom főzzön egy jó erős kávét, hölgyek készítsék elő az uborkakarikákat másnapra és csak ezután nyissák ki a könyvet, garantálom, hogy nem tudják majd letenni.
 

A könyv részletei
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép