qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Új reklámtörvény és a szórólapterjesztés
Kedves Hírlevél Olvasó!

Először is szeretném megköszönni mindazok segítségét, akik kérdőívünk kitöltésével fáradoztak és részt vettek felmérésünkben. Várakozásunkat felülmúlva folyamatosan érkeztek hozzánk a kitöltött kérdőívek és ennek köszönhetően mérhető és felhasználható eredményeket kaptunk.
A mai napig minden kedves kitöltőnek, aki elnyerte ingyenes terjesztésünket e-mailben, vagy a megadott postai úton tájékoztattuk az „átvétel” módjáról. Amennyiben Ön nem tartozik a nyertesek közé, ne csüggedjen, hiszen minden kitöltőnek május 31-ig eljuttatjuk a kérdőívből származó eredményeket.

Segítségüket mégegyszer köszönöm,

Kiss Annamária

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiszta vizet a pohárba - Új reklámtörvény és a szórólapterjesztés

Ügyfeleink közül többen is aggódva hívtak fel minket, hogy az új reklámtörvény értelmében megszűnik a postaládás szórólapterjesztés és ezzel az egyetlen megfizethető reklámozási lehetőség, mely kis – és középvállalkozók számára elérhető.
Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy a jelenlegi törvényjavaslat csak a direkt marketinget szigorítaná, a szórólapok és reklámkiadványok postaládás terjesztésére nem vonatkozik.
„A törvényjavaslat 6. §-a a közvetlen üzletszerzéssel (direkt marketing) történő reklámozástkorlátozza. A törvényjavaslat biztosítja, hogy reklámot csak azok kapjanak közvetlen megkeresés módszerével, akik ehhez előzetesen kifejezetten hozzájárultak. A reklámozó, a reklámszolgáltató, valamint a reklám közzétevője köteles nyilvántartást vezetni azokról a személyekről, akik ilyen hozzájáruló nyilatkozatot tettek náluk. E nyilvántartások harmadik személyek részére csak az érintett személy előzetes hozzájárulásával adhatók át. A törvényjavaslat a hozzájáruló nyilatkozatok későbbi visszavonhatóságát is biztosítja.”
Forrás:
T/5451. számú törvényjavaslat a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól
Előadó: Dr. Kákosy Csaba
gazdasági és közlekedési miniszter

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szórólapterjesztés a múltban

Szórólap terjesztése a történelembenSokan támadják a szórólapterjesztés és annak létjogosultságát. Utána néztünk, a szórólap eredetének és annak meghatározó szerepére a történelemben. Eddigi kutatásunk alapján találtunk rá az általunk ismert első szórólapra (annó röpiratra), mely egyben alátámasztja a szórólapok és annak üzenetének fontosságát is. Az alábbi írásos dokumentum bizonyítja, hogy az amerikai függetlenségért való harcban az amerikai népet inspiráló röpirat mekkora erővel bírt.

A Józan ész (Common Sense) Thomas Paine 1776-ban, az amerikai függetlenségi háborúban, az újvilági angol gyarmatbirodalomban kiadott politikai röpirata, amelyben szerzője hitet tett a brit monarchia láncainak levetése és a függetlenség, valamint a köztársasági eszme mellett.

John Locke és Thomas Jefferson is sokat merített Paine művéből a függetlenségi nyilatkozat megírásakor. A Józan ész, Thomas Paine vakmerő röpirata volt az első olyan nyilvános dokumentum, amely az amerikai népet a függetlenségéért való harcra inspirálta.


Igaza mellett a következőkkel érvelt Paine:

•    nevetséges, hogy egy sziget irányítson egy egész földrészt;
•    Amerika nem csak brit, hanem Európa összes nemzetének képviselőiből áll;
•    az esetleges európai fegyveres konfliktusok Amerikát is háborúba sodornák;
•    a nagy távolság miatt az óhazából érkező kereskedelmi szállítmányok egy év után érnek célt.

A röpiratból több mint 600.000 példányt terjesztettek a 3.000.000 fős népesség körében.

 

 

 

 
 

Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép