qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Szerezzen új ügyfeleket akár a mi költségünkre!

Első írásomban kitértem annak fontosságára, hogy minden reklámozást feltétlenül felmérés előzzön meg, mindezt azért tartottam elengedhetetlennek, mert célközönségének igényeit megismerve, növelheti reklámkiadványának eredményességét.

Annak érdekében, hogy hasznos tanácsokkal lássuk el Önt és hatékonyabbá tegyük a szórólap terjesztést, évente mi is felméréseket készítünk.

Az előző kérdőívünkre több mint 300-an  válaszoltak, melyben kérdéseink a lakosság szórólap olvasási szokásaira terjedtek ki, pl.: a hét melyik napján, milyen időszakban, hova szeretné a szórólapot megkapni stb. 

Tapasztalatainkat természetesen megosztjuk ügyfeleinkkel és felhasználjuk konzultációink során, ezzel segítjük növelni a terjesztés hatékonyságát.

Most kezdjük előkészíteni jövő évi marketing tervünket, ezt megelőző felmérésünkben szeretném az Ön segítségét is kérni egy kérdőív kitöltésével.

Jelenlegi kérdőívünk célja, hogy az Ön véleményét figyelembe véve fejleszthessük tevékenységünket, valamint felmérjük esetleges új igényét.


Hogy miért érdemes fáradoznia a kitöltéssel?

Az első három kérdőív kitöltőnek 5.000 darab szórólapját, további 50 kitöltőnek 1000 db kiadványát juttatjuk el Magyarország bármely városának postaládájába Ingyen!

A felmérésből származó eredményekből természetesen Ön is profitálhat. Köszönetként, minden válaszadónak eljuttatjuk a kérdőív eredményéből származó tanulmányt, melyet már a következő marketing kampányánál Ön is felhasználhat.

 


A kérdőív kitöltésével ossza meg velünk véleményét, javaslatait, ötleteit. A beérkezett észrevételeinek igyekszünk megfelelni.

Köszönettel:
            Kiss Annamária
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép