qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Költségmegtakarítás
 

Érdekli Önt egy 2.500.000Ft értékű reklámkampány INGYEN?
 
Létezik ilyen? Sajnos nem. A valódi értéknek meg kell fizetni az árát. De mit szólna hozzá ha megmutatnánk Önnek a módját, hogy hogyan keresheti meg legközelebbi szórólap kampánya árát úgy, hogy a kisujját sem kell mozdítania érte?
 
Nos létezik egy cég, a BCM Budapest Kft., akik ott is találnak Önnek egy kalap pénzt, ahol Ön nem is gondolta volna: az Ön rezsiköltségei között. Nekünk is sokat segítettek telefonköltségeink leszorításában (A Lapterjesztő Kft. moboltelefon költségei 42% -kal lettek alacsonyabbak ). 50-250 fős középvállalatoknál átlagosan évi 2,5 milliós megtakarítást találnak.
 
És vajon drága ez a cég? Dehogy! Sőt: Ön annál elégedettebb lesz, minél többet fizet nekik! Ugyanis sikerdíjért dolgoznak! Nézze meg honlapjukat, és a kalkulátor menüpontban rögtön ki is számolhatja megtakarítási lehetőségeit.
 
A megspórolt pénzt pedig a legjobb, ha rögtön egy bombasztikus szórólap kampányba fekteti, és megsokszorozza. Mi állunk az Ön rendelkezésére!
 

 

Üdvözlettel:
 
Kiss Annamária
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép