qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Szórólapozási lehetőségek
 
 
Vajon Ön már mindent megtett a sikerért ?!
 
 
Visszajelzések alapján hírlevél olvasóim az októberi írásomat megfogadva még az utolsó előtti pillanatban jól döntöttek és a karácsony előtti vásárlási kedvet kihasználva időben reklámozták vállalkozásukat.
 
Csak reménykedni tudok, hogy Ön is közéjük tartozik, amennyiben úgy gondolja, hogy van még mit bepótolnia és elégedetlen a mostani forgalmával, akkor itt az alkalom, hogy tegyen is érte!
 
Mivel már csak pár hét van karácsonyig, ezért néhány olyan ötlet szeretnék megosztani Önnel, mely rövid idő alatt, könnyen kivitelezhető. Olyan technikákra hívom fel a figyelmét, mely kis mennyiség esetén házilagos kivitelezésre is alkalmas, és csak nagyobb példányszám esetén szükséges megbízható terjesztő céghez fordulnia.
 
 
I. Szórólap kiragasztás:
 
lapterjesztésHatékony reklámozás olyan kisvállalkozók számára, akik elsősorban a lakótelepeken élő lakosságot szeretnék megnyerni ügyfelüknek.
Célszerű a szórólap aljára letéphető fülekre telefonszámot és néhány emlékeztető szót írni.
Kiválóan alkalmas ingatlanközvetítők, fodrászok, konditermek, autós iskolák, kölcsönzők szolgáltatásainak reklámozására.
A szórólap lépcsőházak faliújságára, esetleg ajtóra ragasztható ki. Közterületre tilos kiragasztani!!!
 
Előnye:
 
Olcsó. Csak azok tépnek belőle, akiket érdekel a reklámozott termék, szolgáltatás.
 
Mire ügyeljen:
 
-          Még egyszer, közterületre ne ragasszon!!!
-          Válasszon figyelemfelkeltő színeket, vagy formát.
-          Hetente járja végig és pótolja a letépett szórólapot.
 
 
II. Emlékeztetők kiragasztása:
 
Az emlékeztetők olyan kis méretű, öntapadó lapok (pl. Post-it), amire személyesnek tűnő reklámüzenet van nyomtatva. Hatékony, ha kézírás (esetleg az Ön kézírása) van rajta. Így még személyesebbé tehető.
Az emlékeztetőt kiragaszthatja : lakásajtóra, postaládára, üzletbejáratra, autóra stb.
Olyan szolgáltatások reklámozására ajánlom, ahol szükséges némi személyes ismertség is. (pl.: fodrász, kozmetika, hiteltanácsadók stb.)
 
 
 
Előnye:
 
Majdnem mindig elteszik az embereket, biztos elolvassák, ezáltal hatékony.
 
Mire ügyeljen?
 
Mindig legyen Önnél 1-2 tömb, hogy bárhol is jár, tudjon kiragasztani belőle.
 
 
Ne tétovázzon, előzze meg versenytársait!
 
 
Ezeket a módszereket kis - és középvállalkozóknak ajánlom, akik hatékony és költségtakarékos eszközökkel szeretnék növelni forgalmukat és ismertségüket. Amennyiben Ön is egyetért velem, írjon és személyre szabott ajánlatunkkal lehetőséget adunk, hogy konkurenseit megelőzve, hatékonyabb marketing kampánnyal zárja az évet.
 
 
 
Szeretnék figyelmébe ajánlani egy remek lehetőséget, mellyel költségei egy részét megtakaríthatja. Mi, a Lapterjesztő Kft-nél kipróbáltuk és nem kevés pénzt takarítottunk meg a segítségével. A jövő hét elején küldök Önnek egy rövid  bemutatkozó levelet, melyből megtudhatja, hogy a kis - és középvállalkozók, hogy szabadulhatnak meg felesleges költségeiktől.
 
 
 
Üdvözlettel:
Kiss Annamária
 
 
 
 
 
 

Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép