qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


 Karácsonyi szórólap kampány
 
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET SZERETNÉNK ÖNNEK!
 
        Szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy eredményes és sikeres karácsonya lehessen.
 
Biztos furcsán hangzik, hogy már október közepén a karácsonyi készülődéssel foglalkozunk, de a cégvezetőknek és a marketing vezetőknek már javában az ünnepeket megelőző marketing kampányon kell dolgozniuk.
 
 
Statisztikákkal bizonyítható, hogy az év utolsó negyedévében többszörösére nő az üzletek forgalma, nagyobb a vásárlási kedv és bizonyos termékek, szolgáltatások iránti igény kiemelkedőbb, mint az év többi hónapjaiban. (forrás: KSH)
 
 
Az emberek fogékonyabbá vállnak a reklámokra és ezt felismerve több ezer vállalkozó bombázza ügyfeleit hirdetéseivel, ezért ebben az időszakban még nagyobb hangsúlyt kell fektetni a marketing munkára.
 
Gondolom Ön is örülne, ha találna egy olyan hatékony reklámozási lehetőséget, mellyel növelheti ismertségét, felkeltheti ügyfelei figyelmét. Mint marketing vezető én is tisztában vagyok azzal, hogy nem könnyű kiválasztani a reklámozási lehetőségek sokaságából a legmegfelelőbbet, de azt javaslom, ismerkedjen meg jobban az általam kínált marketing eszközzel.
 
Szeretném figyelmébe ajánlani szolgáltatásunkat. Cégünk a lakosság számára ingyenesen hozzáférhető reklámkiadványokkal, szórólapokkal történő eredményes marketing tevékenységben nyújt segítséget.
 
Arra törekszünk, hogy megrendelőink számára teljes körű szolgáltatást nyújtsunk. Célunk, hogy tapasztalatainkat átadva tudatosabbá,  ezáltal hatékonyabbá tegyük a szórólap terjesztést.
 
Karácsonyi teendőit csökkentve átvállaljuk Öntől a nyomdai kivitelezést, így Ön egy megrendeléssel elintézheti szórólap kampányának lebonyolítását, a  többi már a mi dolgunk!
 
Hogy milyen előnyökkel jár a szórólap terjesztés?
 
1) Hatékony és költségkímélő marketing eszköz
2) Célközönségére szabottan juttatjuk célba üzenetét
3) Folyamatos jelenlétet, rendszeres kommunikációt biztosíthat
4) Üzenete megfelelő időben, rövid határidővel eljut ügyfeleihez
5) Azonnali válaszreakciót vált ki!
 
Indul a visszaszámlálás, már csak 10 hét van karácsonyig!
 
Amennyiben Ön is olyan problémával küzd, mint sok más vállalkozó és nem tudja, hogy lehet ezalatt a rövid idő alatt költségkímélő módon növelni ismertségét és forgalmát, akkor írjon nekünk, megpróbálunk megoldást adni problémájára.
 
                                          Üdvözlettel:
                                               Kiss Annamária
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                 
                                            

Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép