qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Elindul a visszaszámlálás, 100 nap múlva indul az Olimpia!

 
London ad helyet a XXX. Nyári Olimpiai Játékoknak.
Én biztos részt veszek benne és Ön?

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke a jelenlegi kvalifikációk ismeretéen 130 fős magyar csapat részvételére számít a játékokon. Ismét lesz lehetőségünk együtt nevetni és remélhetőleg örömkönnyeket ejteni sportolóinkért.

Nekünk marketingeseknek, cégvezetőknek nem csak a szórakozást kell meglátnunk, hanem a benne rejlő üzleti lehetőségeket is. Attól függetlenül, hogy nem Magyarország rendezi az olimpiát, Ön is profitálhat belőle.

Mire gondolok itt ? Ki nyerhet ezen?

 • Műszakiáruház – aki TV cserét tervezet ha teheti, most biztos előrehozza azt.
   
 • Bútoráruház – mennyivel jobb egy kényelmes fotelből nézni az adást?
   
 • Élelmiszer áruház, kis- és nagykereskedés – biztos jól esik egy kis ital, rágcsálnivaló, stb.
   
 • Klíma forgalmazó – hűs szobában biztos kellemesebb a drukkolás.
   
 • Éttermek, Pizzériák – szervezhet klub esteket, össze hozza a szurkolókat.
   
 • Utazási irodák – szervezhet repülő utakat, szállásokat, jegy foglalásokat azok számára, akik élőben szeretnék látni kedvencüket.
   
 • Étel kiszállító cégek – kinek van kedve ilyenkor főzni?

Ez csak pár példa, mai hirtelen eszembe jutott. Gondolja végig Ön, hogyan és milyen termékekkel, szolgáltatásokkal tudja kellemesebbé tenni ügyfelei számára ezt az időszakot.

A felkészülést viszont már most el kell kezdenünk!

Meg kell tervezni a marketing kommunikációt, megtalálni azokat a kommunikációs csatornákat amin keresztül Ön eléri a célközönséget. A reklámozás mellett a szolgáltatásra is készüljön fel, legyen raktáron termék, legyen képzett munkatárs, aki kiszolgálja az érdeklődőket stb.

Mi miben tudunk Önnek segíteni?

Amennyiben nem biztos abban, hogy milyen marketing eszköz lenne az Ön számára megfelelő hívjon, és segítünk marketing stratégiájának kialakításában, szórólap kampányának lebonyolításában.

Jó munkát, jó szurkolást!

 

Kiss Annamária

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép