qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Halottak vitték az autószerelő hírét!

 

 

Munkatársamnak autószerelőhöz kellett vinnie a kocsiját. El is ment a közeli szervízbe, ahol úgymond teltház fogadta. Mivel a vér nem válik vízzé, kíváncsíságán nem tudott uralkodni. Megkérdezte hogy csinálja azt, hogy nála "sorban állás", míg a többi hasonló cégnél pangás van?


A válasz meghökkentett!
A helyi újságban hirdet, de nem akárhol!
Saját magából és a helyi sajátosságokból indult ki. Megfigyelte, hogy melyek azok a rovatok, amit biztos elolvasnak az emberek. Ennek megfelelően a hirdetését a gyászhirek mellett, illetve a sporthirek oldalán jelentette meg. (az Ő lakóhelyén a helyi foci csapatnak nagy múltja és rajongó tábora van)

Menniyre egyszerű és mégis zseniális ez az ötlet, kis odafigyeléssel, gondolkozással felvirágoztatta vállalkozását.

 

 

Gondolja végig Ön is hogy hol és milyen módon hirdet. Már azzal is fokozhatja reklámja hatékonyságát, hogy befolyásolja azt, hogy mely hirdetők mellett, ill. szórólap esetén mely kiadványokkal jelenik meg egyszerre.
Járjon nyitott szemmel és gondolja végig, hogy az Ön célközönségét mi érdekli és célzottan ott kommunikáljon velük.

 

 Kiss Annamária

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép