qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Reklám vagy szemét? Avagy kinek hatékony reklámeszköz a szórólap?

 

Még a cégvezetők és marketingesek közül is mindig sokan szemétként tekintenek a postaládákba bedobott szórólapokra.

Pedig egy nagyon hatékony – és ami a kisebb vállalkozásoknak különösen fontos –, cégmérettől függetlenül alkalmazható reklámeszközről van szó, ha helyesen használják. Jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy saját felméréseink és becsléseink szerint éves szinten Magyarországon a tervezés – gyártás – terjesztés egészét számolva mintegy 22 milliárd forint értékben költenek a cégek postaládás terjesztésű szórólapokra. Ez kb. annyi, mint a közterületi és rádió reklámok összesen (Forrás: mrsz.hu).
Ha pedig évről évre ennyi pénzt tesznek valamibe, akkor annak működnie kell. Nem igaz?

Működik is!

Akik hatékonyan alkalmazzák ezt az eszközt, pontosan tudják.
De hogyan lehet hatékonyan alkalmazni?
Kinek éri meg szórólapoznia?

Két feltétel esetén érdemes egy cégnek szórólapos reklámra költenie:

  • Egyrészt fontos, hogy végső fogyasztóknak, vagyis magánszemélyeknek és ne cégeknek értékesítsen.
  • Másrészt szükséges, hogy a vásárlói célpiaca egy adott földrajzi területre koncentrálódjon (ennek a mérete nem számít, lehet akár néhány utcányi, vagy az egész ország).

Aki ennek a két feltételnek megfelel, annak cégmérettől függetlenül megéri szórólappal hirdetnie a termékét, szolgáltatását. A titok ennyi. Míg sok más reklámeszköz esetén akár több millió forint lehet az az alsó határ, ami alatt egyszerűen nem térül meg a marketing akció, szórólap esetében már néhány tízezer forinttal is látványos eredmények érhetők el. Ehhez csak annyi kell, hogy a termék vagy szolgáltatás megfeleljen a két fenti feltételnek, és a hirdető betartsa a jó szórólapos akció három aranyszabályát.

Ezt a három szabályt fogom bemutatni következő hírlevelünkben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép