qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Kamu volt Rakonczay eltűnése...

 

Döbbenten olvastuk a hírt a tegnapi napon, hogy Rakonczay eltűnt.

Szeretnénk közzétenni, hogy ellenőrünk Rakonczay József nem tűnt el! Az elmúlt hetekben, mint évek óta mindig, minden reggel felvette a munkát, beült az autójába és cégünk és ügyfeleink megelégedésére elindult az ellenőri munkáját végezni.

Erről bizonyítékokkal is tudunk szolgálni:

Ön hogyan ellenőrzi terjesztéseit? Írja meg Facebook oldalunkra!

 

Rakonczay József napi 80–100 címen ellenőrzi a szórólapterjesztés minőségét. Módszere az egyetlen korrekt módszer arra, hogy mi is és ügyfeleink is képbe kerüljünk azzal kapcsolatban, hogy milyen minőségben végeztük a terjesztéseinket.

József az otthonukban szólítja meg az embereket. Megmutatja Nekik a terjesztett kiadvány aktuális számát és megkérdezi Tőlük, hogy kaptak-e belőle a postaládájukba. A lakók válaszát egy jegyzőkönyvbe leírja, és aki erre hajlandó azzal aláíratja.

Ön hogyan ellenőrzi terjesztéseit? Írja meg Facebook oldalunkra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép