qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Terjesztés és csokinyuszi!

 

Április 8 – 9-e Húsvét, addig már kevesebb, mint 3 hét van vissza...

Ez az év első olyan ünnepe, amikor az emberek kivétel nélkül a szokásosnál többet költenek , tehát érdemes rá időben felkészülni. Sokan nem indítják el időben marketing akcióikat és csak azt veszik észre, hogy a konkurenciájuk rendszeresen reklámozza termékeit, szolgáltatásait. Ha még nem tette meg, most még van lehetősége arra, hogy a Húsvéti Ünnepek előtt megszólítsa célközönségét. Ne gondolkozzon sokáig, most még van lehetősége egy sikeres szórólap kampány lebonyolításához, ami egyenes út lehet a többletbevételhez. Hogy megkönnyítsük a dolgát összeállítottunk egy csomagot.

20.000 db. A5 méretű szórólap 1 + 1 színnel nyomva,
grafikai tervezéssel, nyomdai kivitelezéssel
és Magyarország bármely városában terjesztve

3,90 Ft + Áfa / db

(78.000 Ft + Áfa, teljes körű lebonyolítással,
azaz tervezés, gyártás, terjesztés)

Ajánlatunk Április 2-ig érvényes. Természetesen a fenti ajánlattól eltérő darabszámú szórólapok terjesztésében és gyártásában is tudunk Önnek segíteni. Kérje kedvezményes ajánlatunkat, hogy megtalálhassuk Önnek a legjobb megoldást szórólap kampányának lebonyolítására.

Ne gondolkozzon sokáig, írjon most!

 

Nagyobb ismertséget és több ügyfelet kívánok.

Plank János

Ui.: És miért terjesztés és csokinyuszi a címünk? Most a terjesztés mellé egy csokinyuszit adunk Önnek ajándékba :)

 Csokinyúl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép