qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Ne szórólapoztasson, ha...

 

Lehet, hogy meglepődött azon, hogy egy szórólap terjesztő cég miért akarja lebeszélni hírlevél olvasóit arról, hogy terjesszenek. Nem őrültem meg, csak szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy melyek azok az esetek, amikor nem hozza a várt eredményt a szórólap, ill. más marketing eszköz használata eredményesebb lehet.

Vannak olyan esetek, amikor a szórólap, mint reklámeszköz nem jöhet számításba? Melyek ezek, ill. milyen megoldásokat tudunk ajánlani Önnek?

Amikor nem éri meg szórólapot terjeszteni...

Sajnos be kell látni, hogy azért a szórólap sem megoldás mindenre. Nem javasoljuk a terjesztést a következő esetekben:

  • Nagyon egyedi, drága, kis példányszámú termékek reklámozásához. Amennyiben mégis prémium terméket kell széles körben ismertté tennünk, nagy figyelmet kell fordítani a szórólap minőségére, valamint a célközönség helyes kiválasztására, hiszen ez is tükrözi az áru minőségét.
     
  • Bizonyos szolgáltatások, melyek nyilvános propagálása közfelháborodást kelthet. (pl.: erotikus, ill. trágár kifejezést tartalmazó szórólap)
     
  • Olyan szolgáltatás, ahol a személyes, bizalmi viszony kialakítása elkerülhetetlen (pl.: könyvelő, biztosítás, stb.). Ezeknek a bizalmi szolgáltatásoknak a reklámozása elsősorban ajánlás útján eredményes, ill. névre szóló, címzett DM levelekkel. Címzett kiadványok kézbesítésében is már van alternatív szolgáltató, aki rugalmasan, kedvező kézbesítési díjakkal segíti Önt, hogy kiadványa minél több helyre és költséghatékonyabban eljuthasson. Bővebben: www.eco-mail.hu
     
  • Nem javasoljuk a kis mennyiségű (1000-1500 db) szórólap kijuttatását, ez tapasztalataink szerint nem hozza meg a várt eredményt. Ebben az esetben a keresztmarketing hatékonyabb reklámozási formának bizonyul. Ha csak ilyen kis mennyiségű szórólappal rendelkezik, akkor azokat inkább helyezze el a környék üzleteiben és segítsék egymást ügyfélkörük bővítésében.

 

Nagyobb ismertséget és több ügyfelet kívánunk.

Kiss Annamária

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép