qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


64 Ft a környezetvédelmi termékdíj!

 

26-ról 64 forintra emelték a reklámhordozó papírok környezetvédelmi termékdíját.
Ez testvérek között is 246% emelés!

Nézzük a részleteket!
Mennyire sok is ez?
Vegyünk példának egy gyakran terjesztett kiadvány formátumot, A/4 8 oldal, 54 grammos papíron. Ebben az esetben egy darab kiadvány súlya 13,4 gramm. Egy darab újság után fizetendő környezetvédelmi termékdíj 85 fillér, azaz egymillió kiadvány után 850.000 forint! Így egy rendszeresen terjesztő cégnek évente több millióval, sok esetben több tízmillióval nőttek meg a költségei.

Mi számít reklámhordozó papírnak?
A gazdasági reklámtevékenység alapfeltételeiről és egyes korlátairól szóló törvényben meghatározott gazdasági reklámot tartalmazó, a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által meghatározott sajtótermékek közül az időszaki lap egyes lapszámai, a röplap és az egyéb szöveges kiadvány, a grafikát, rajzot vagy fotót tartalmazó kiadvány - beleértve azt is, ha mindezek más, nem termékdíj köteles kiadvány külön mellékletét képezik -, továbbá a térkép.

Mi nem számít reklámpapírnak?
Nem tartozik a reklámpapír fogalmába:
A kiadványonként, annak teljes nyomtatott felületére vetítve legalább 50%-ában nem gazdasági reklám terjesztésére szolgáló kiadvány időszaki lap. A közhasznú szervezet, állami, önkormányzati szerv által, alapfeladata körében kiadott kiadvány, időszaki lap, könyv, tankönyv.
(forrás: 2011. évi LXXXV. Törvény, a környezetvédelmi termékdíjról. Érdemes átnézni!)

Lehet-e ezt csökkenteni? Van-e erre legális megoldás?
Igen van. Mi négy módszert találtunk a környezetvédelmi termékdíj csökkentésére.
A jövő heti hírlevelünkben bemutatjuk ezeket.

 

Nagyobb ismeretséget és több ügyfelet kívánunk!

Plank János


U.i.: Ha szeretné megírni a véleményét itt írja meg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép