qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Elegem van a válságból, ki kéne végre találni valamit!

 

Két napon belül négy embertől hallottam a fenti mondatot.
Lehet, hogy ezen egyre többen gondolkodunk? Igen, egyre többen! És egyre több embernek jut eszébe, hogy kéne valamit csinálni.
De mit?
Nem vagyok kevés ehhez?
Annyi külső tényező hat rám negatívan, elég kezelni azokat is, nemhogy azon gondolkodjunk, hogy miként változtassunk a gazdaság helyzetén.
Meg különben is...

Akikkel én beszéltem, azoknál az volt az általános vélemény, hogy egyedül nem lehet, kicsik / kevesek vagyunk hozzá, stb.
Igen, igazuk van kicsik és kevesek vagyunk ahhoz, hogy a gazdaság jelenlegi helyzetén változtassunk. Ezzel teljesen egyetértek.

De akkor miért nem változtatunk a saját vállalkozásuk, cégük helyzetén. Ehhez már nem vagyunk kicsik és kevesek! Az az a terület, amit mi magunk irányítunk. Ezt biztos tudja mindenki jó irányba változtatni. Legalább egy kicsit. Ha akarja.

Az egyik ügyfelünk, akivel beszélgettem, azt mondta, hogy igen, de belefáradt abba, hogy mindig új dolgokat találjon ki azért, hogy pár új vevőt szerezzen és 1-2%-al növelje forgalmát. Ez elgondolkodtatott. Rossz, ha egy akció 1-2%-al növeli a forgalmat?

Számoljunk!
Ha egy bolt forgalmát minden héten 1%-al meg tudja emelni a vezető (tulajdonos, akárki) akkor az egy év alatt 52% növekedés! Ennyiért ma a legtöbben összetennénk a két kezünket. Persze nem lehet ezt hétről hétre megcsinálni. Vannak rosszabb időszakok, meg szabadságok stb.

De gondoljuk csak végig, ha csak a fele sikerül?
Létezik olyan vállalkozás, ahol ennyiért nem éri meg tenni valamit?
Persze, hogy nem.
Mi történne, ha egyre többen kezdenének el így gondolkodni? Egy kicsit jobb lenne itt, egy kicsit ott, aztán azt vennénk észre, hogy egy kicsit jobb az egész gazdaság, mint volt.

Kezdjen hozzá! Én hajlandó vagyok segíteni benne.

 

Nagyobb ismeretséget és több ügyfelet kívánunk!

Plank János

 

Ui.: Érdekel a véleménye, ha gondolja írja meg nekem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép