qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Sajnáljuk, teltház van


Cégünk támogatja a MikulásGyárat, ennek hála minket ért az a megtiszteltetés és öröm, hogy megosszuk a tisztelt nagyérdeművel a jó hírt:

Van még 3 szabad hely Budapest legszebb és legszívmelengetőbb rendezvényhelyszínén, az ünnepi díszkivilágításban úszó Hősök tere mellett, a Felvonulási téren felállított
Charity Event Hall-ban!2010-ben először került sor a rendezvénysátor felállítására a MikulásGyár területén, amely meghitt helyszínnek bizonyult karácsonyi partik, céges partnerrendezvények lebonyolítására. Ez a helyszín egész évben csak 12 napig érhető el, ezért olyan különleges, egyszeri és megismételhetetlen.


A jól fűthető 800 négyzetméteres sátor berendezése igény szerint alakítható, dekorálható vagy adott esetben bővíthető is. A professzionális színpad-, hang- és fénytechnikával felszerelt helyszín számos lehetőséget rejt magában, egyediségét hangsúlyozza a közvetlen kapcsolata a jótékonysági eseménnyel.

További információk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

E-mail: renata.bota@mikulasgyar.hu
Mobil: 06-30-230-1750


Mivel kedveskedhet a MikulásGyárnak?

Az adományokat az ország valamennyi postáján átveszik, ingyenesen kézbesítik részünkre.

A dobozokra csupán rá kell írni nagybetűkkel: MIKULÁSGYÁR.

A gyűjtés időpontja: 2011. december 9. és 21. között. 


A Mikulásgyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet vár adományként.
A Felvonulási térre vagy az ország 13 Plazájába hozott ajándékokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják.

Köszönjük minden rászoruló nevében!

www.mikulasgyar.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép