qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Utalvány

 

 

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Ezúton szeretném mégegyszer megköszönni Önnek, hogy megtisztelt minket bizalmával és cégünket bízta meg kiadványai terjesztésével.

Döntéséért cserébe küldtünk Önnek egy kis ajándékot. Levelünk mellett elhelyeztük cégünk vásárlási utalványát, melyet a rajta szereplő névértéken a következő megrendelésnél beválthatja nálunk.

A vásárlási utalványt a jelenlegi számla teljesítés napjától számított 30 munkanapon belül tudja felhasználni. Nem kell mást tenni, csak a megrendelés előtt jelezze kapcsolattartójának, hogy szeretné beváltani az ajándékunkat és mi a számla végösszegéből jóváírjuk Önnek.

Amennyiben sajnálatos módon cégünknél lejárt határidejű, kifizetetlen, nyitott számlája van, úgy abban az esetben csak a számla kiegyenlítése után áll módunkban ezt a kedvezményt megadni, a jelzett határidőn belül.

Ellopott, elveszett kuponokat sajnos nem tudunk pótolni. Minden kinyomtatott kupon névre szóló és egy alkalommal használható fel a kedvezményes szolgáltatás igénybevételére. Az ajánlat másra át nem ruházható, mivel az Ön felénk nyújtott bízalmát szeretnénk megköszönni utalványunkkal.

Utalványaink mem értékesíthetőek, az akciós kedvezmény készpénzre nem váltható és más ajánlattal nem vonható össze.

Bízom benne, hogy ezzel a kis ajándékkal is hozzájárulhatunk cége sikerességéhez.


Bővebb felvilágosítás az alábbi telefonszámon kapható: (70) 383-1941


Üdvözlettel:

Lapterjesztő Kft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép