qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Járj mindig nyitott szemmel és nyitott szívvel

 
Ezt a hírlevelet Önre szabtuk!

PrizmaReméljük szeret versenyezni?!

Október 7-ig lehet nevezni Magyarország egyetlen pr-versenyére, a Prizma Kreatív Pr Díjra.

Akárcsak korábban, a szervezők éppúgy várják a pályamunkákat pr-ügynökségektől, mint megbízói oldalról, legyenek azok vállalatok, közintézmények vagy nonprofit szervezetek.

 

Szeptember 1. és október 31. között lehet benevezni a hazai online szakma legjelentősebb versenyére, a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által meghirdetett “Az év honlapja” pályázatra.


A miniszteri rendelettel szabályozott Kós Károly-díj a települési értékvédelem, a környezetszépítés, valamint az építészeti hagyományápolás területén végzett kiemelkedő, eredményes – egyéni vagy csoportos – munkáért adható miniszteri kitüntetés.

 

Hab a tortán, házhoz jöttek a cégismertetők:


Több százan csatlakoztak QR kód játékunkhoz és többen örömmel éltek a nyereményükkel.

Ennek keretében kedves figyelmükbe ajánlanánk partneri viszonyunk néhány jeles képviselőjét:


28 000 évvel ez előtt kezdődött cégünk, a Vitaminkirály története.
Az ember akkoriban a fáról szakajtotta a gyümölcsöt, frissen szedte a zöldséget és azon nyomban, frissen fogyasztotta.
Ma minimum 48 óra, de gyakran 30-40 nap telik el attól, hogy a félérett gyümölcs a fától elindul és megérkezik az asztalunkig. Ha volt is egyáltalán vitamin tartalma, az jelentősen csökken a szállítás során.
Valószínűleg akkoriban az egészséges környezetben élő ember vitaminszükséglete kisebb volt, mint a városi környezetben élő leszármazottjáé. A mai hajszolt életmód, a környezetkárosító anyagok hatására felszaporodott egészségkárosító dolgok miatt vitaminokból a szervezetnek többre van szüksége.
Ez most úgy tűnik, csak étrendkiegészítőkkel biztosítható. Például a web-áruházunkból… 

 A több, mint 85 éves CONRAD ELECTRONIC, Európa legnagyobb elektronikai és technikai áruküldő szolgálatának magyarországi kizárólagos képviselőjeként 1994 óta van jelen a magyar piacon .

Kínálatunkban a német tulajdonú CONRAD ELECTRONIC európai árupalettájával összhangban több mint 50.000 termék szerepel. Ebben a széles választékban a csúcstechnikát igénylő profiktól kezdve az amatőrökig, a barkácsolás szerelmeseinek táboráig mindenki megtalálhatja a számára érdekes elektronikai és technikai termékeket, de áruinkat azok is vásárolják, akik szívesen használják a mindennapi életüket, munkájukat megkönnyítő, szabadidejüket teljesebbé tevő hasznos elektronikai, technikai újdonságokat. 

 

 Bak Zsolt szerkesztett videófelvétel-készítő
·         vállalati rendezvények
·         családi felvételek
·         esküvők
·         referencia filmek
·         reklámfilmek készítése,
 
 
már 17 éve..

 

Szeretettel látjuk legközelebbi játékunkon is!

Üdvözlettel,
              Lapterjesztő Kft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép