qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Mint tudjuk a mai világban a szájról, szájra marketing már nem elég…
  
súg
Így abban a szent pillanatban, hogy megalapítunk egy céget, és tegyük fel, meg is kívánunk élni belőle, gondolnunk kell arra is, hogy hol, milyen formában, és mennyiért kívánjuk propagálni magunkat.
Egyes gazdasági lapok szerint a Facebook céges weboldal funkciójának megjelenésével majdhogynem szükségtelenné tette a saját weboldalt. Rohanó világunkban az idő pénz, a virtuális világban való megjelenés is szükségszerű. Így egyszerűen, gyorsan, weboldal helyett mintegy 100.000 forintot spórolva létrehozhat egy profilt, és máris lájkolhatják az ismerősei. Az első lépést, az online megjelenést már megtette! Azt a pénzt amit így nyert, fordítsa reklámra! Hol éri meg, és mégis mennyibe kerül?
A dilemmát eldöntendő készítettünk egy összefoglaló táblázatot, hogy bemutassuk, milyen hirdetési lehetőségek közül választhat!
Nagy levegőt véve, friss vállalkozóként mindenki kacérkodhat a gondolattal, mennyit kóstál egy, egy perces tv reklám. Ha már lúd, legyen kövér, vetítsék a fő műsorsávban! De a gondolat, gondolat marad, ha a 438.000 forintos végösszeggel találkozunk.
Ami természetesen evidensen az eszébe jut, hogy a helyi sajtóba befizet néhány hétre egy apróhirdetést.  De az üzleti rovatban „pár szó” elvész a bőség tengerében. Így némi grafika, szöveg, szlogen, logó nem ártana, amivel a jövőbeni vevői azonosítani tudják. Spórolás végett mondjuk fekete- fehéret választ, azért hogy látszódjon kiválaszt egy érdemi 13 x 26 cm méretű felületet. És az újság már állítja is ki a cirka 360.000 forintos számlát, az egy hónapos  kampányáért.
Sokallja? Akkor nézzünk másik lehetőséget.
Országos hirdetési újság, regionális kiadványa. Gondolkodjunk jól látható méretben, grafikában, 202 x 135 mm méret kellően figyelemfelkeltő lesz? Akkor legyen kedves átutalni érte 129.000 forintot!
Még kevesebbet szánna rá, és hatékonyabban szeretne megjelenni?
Önálló szórólapot szeretne?
Mi az ajánlatunk?
Grafikai tervezés, nyomdai legyártatás, terjesztési tanácsadás, és munkatársainkkal az Ön által kívánt ügyfélkörhöz juttatjuk el testet öltött elképzeléseit!
És jöjjenek a műhelytitkok..
Egy 50.000 fős településre tervezzen 25.000 szóróanyaggal, mondjuk egy 6 hónapos kampányra. Hogy alakul ez a szám?Postaládaszámot kell figyelembe venni, hisz az esetek javarészében nem egy fős háztartásokkal kell kalkulálnia.
Megfontolandó, hogy ne egy körben szórassa le a lakosságot, hisz nem egy hónap alatt kívánja kiárusítani a készleteket, avagy nem akarhat önnön ellenségeként visszautasítani ügyfelet.
Velünk megtervezheti, hogy mikor, mely kerületét kívánja „lefedni” a lakosságnak!
Felmerülhet a kérdés, ha azt javasoljuk, hogy havi 4.150 szórólap kerüljön potenciális vásárlói postaládájába, minek gyártatná le a többi reklámanyagát idő előtt?
Annyi titkot elárulunk, hogy ha nagyobb mennyiségben gyártatja le a szórólapját, akkor sokkal olcsóbb lesz a nyomdai végösszege.
Mi pedig ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében raktározzuk az eljövendő hónapok szórólapjait, Ön helyett!
Az a viszonylagos összeg, mellyel magunk mellett korteskedünk, az összes szórólap legyártási és kiterjesztési összegét takarja. Ellenben ha megfogadja tanácsunkat, és havi ciklusokra bontva propagál, a legolcsóbb, és leghatékonyabb kiegészítő marketing eszközt választja sikerei érdekében.
Leszögeznénk, hogy táblázataink tájékoztató jellegűek, részletes, mindenre kiterjedő informálásunkért forduljon hozzánk, készséggel állunk rendelkezésére!
 
Média orgánum
Megjelenési forma
Időtartam, méret
Megjelenés ára
 
 
 
 
Országos sugárzású tv állomás
19.00- 23.00 főműsoridő
1 perc
  438.000 Ft
 
 
 
 
Regionális napilap, megjelenik: 43 774 példányban
Nyomtatott hirdetés, fekete- fehér
136 mm x 260 mm
360.360 Ft
 
 
 
 
Országos hirdetési újság, regionális kiadványa
Nyomtatott hirdetés
202 mm x 135 mm
129.000 Ft
 
 
 
 
Egyedi céges szórólap nyomdai költsége, terjesztési díjjal együtt, 25.000 emberhez ér el
Papír alapú, 80 gr ofszet
A/5, 148x 210 mm méretű
112.500 Ft
 
 
 
 
Országos sugárzású rádióállomás
Esti műsorsávban
1 perc
90.000 Ft
 
 
 
 
Regionális televízió weboldalán
Banner megjelenés
120x 600 banner
75.000/hó
 
 
 
 
Regionális televízió
Reklámfilm sugárzás
30.000 Ft+ 25 % Áfa/ 60 mp/1 alkalom
37.500 Ft
 
Havi szórólapozási költsége, a fenti jó tanácsok figyelembevételével 18.675 forint, és ezzel az összeggel 4.150 családot ér el, vagyis ez a szám valójában 8.300 fő. Egy emberre jutó marketing költsége 2.15 forint.
Mit kap napjainkban 2.15 forintért?
Tőlünk, vevőket!
Nem hiszi? Tegyen próbára!
 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép