qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Vessen, hogy arathasson!
 
Egyedi méretű boriték?
Eco-mail!

Önmagába csomagolt, perforált küldemények?
Eco-mail!

Egyedi grafikájú képeslapok?
Eco-mail!

Címre kézbesített előfizetéses újság?
Eco-mail!
  
Jelenleg az 50 g fölötti küldemények kézbesítési piaca már szabad Magyarországon, az ennél könnyebb küldeményekre pedig még az állami postának monopóliuma van.

Mégis, mit tehet az, akinek 51 g alatti küldeménye van?

Ugyanis az üzleti, DM levelek nagy része az 51 g-nál könnyebb kategóriába esik. Általában egy-két A4-es lap plusz a boríték, ami nemigen több összesen 15-20 g-nál. De mit tehet az, akinek ilyen levele van, és mégis szeretne alternatív szolgáltatót megbízni a kézbesítéssel?

Az Eco-mailt választja!

51 gramm alatti küldeménye esetén  Eco-mail méret, amennyiben egy, két darabos A/4 méretű információs anyaga van, több opciót is figyelmébe tudunk ajánlani, borítékolt avagy önmagába hajtott, perforált kiadványokkal állunk rendelkezésére!
Amennyiben az „egy kép többet mond minden szónál” elvet vallja, készséggel állunk rendelkezésére egyedi grafikájú képeslapja elkészítésében és terjesztésében.

Roppant kedvező áron!

Hogyan? Az érvényes EU és magyar jogszabályok szerint a 9*14 cm-nél kisebb küldemények nem postai küldemények, azaz szabadon kézbesíthetők. Tehát kézenfekvő a megoldás: kisebb küldeményt kell gyártani és feladni.

Előfizetéses újsággá nyílvánítás.
 
Ha egy küldemény előfizetéses újsággá nyilvánítható, akkor szintén kézbesíttethető alternatív szolgáltatók által is, még ha 51 g-nál könnyebb is. Az előfizetéses újsággá nyilvánításnak megvannak a törvényi előírásai, amik röviden az alábbi két pontban foglalhatók össze:
  • ISSN számot kell igényelni az Országos Széchenyi Könyvtártól.
  • Be kell jelenteni a kiadványt a Kulturális Örökségvédelmi Hivatalnál egyszeri, 12.000 Ft-os igazgatási szolgáltatási díj befizetésével együtt.
Amennyiben nem ezen az úton kíván indulni, úgy had adjunk pár tippet annak érdekében, hogy teheti még tartalmasabbá és súlyosabbá kiadványát?

51 gramm elérése érdekében lehetséges alternatívák:
  •   Plusz anyag behelyezése a küldeménybe. Ha van egy 40 g-os küldeményem, akkor ha még beleteszek 12 grammnyi anyagot, akkor az már meghaladja az 51 g-ot, így kézbesíttethető lesz alternatív szolgáltatók által is. De mi lehet az az extra anyag, amit még beletehetek egy küldeménybe?
  •   Extra információs anyagot, bármilyen közleményt, amit szívesen kiküldenénk a  címzetteknek.
  •   Egyéb, saját reklámot. Vagy már létező, de a raktárban porosodó anyagot lehet így  hasznossá tenni, vagy akár megérheti külön anyagot is gyártatni.
  •   Valamelyik partnerünk reklámját, amiért pénzt is kérhetünk, vagy extra szolgáltatásként ajánlhatjuk fel.

Minden ilyen eset egyedi, de megéri tájékozódni, hiszen az elérhető megtakarítás bőven fedezi a plusz utánajárást!

Részletes tájékoztatást az alábbi weboldalakon:

www.eco-mail.hu www.postakoltsegcsokkentes.hu
Vagy az alábbi telefonszámon: 06 70 377 05 45 kaphat.
 

  

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép