qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


FACEBOOK+ KERESZTMARKETING= FORGALOMNÖVEKEDÉS!

Tisztázzuk először az egyenletünkben szereplő fogalmakat!

FACEBOOK: Percről, percre növekvő közösségi portál, melyen a felhasználók immáron céges profilt is létrehozhatnak. Az üzenőfalon keresztül híreket, információkat, weboldalakat és videókat is megoszthatnak egymással.

KERESZTMARKETING: lényege, hogy találjunk olyan, már jól bevezetett terméket vagy szolgáltatást, melynek célközönsége hasonló összetételű, mint a mi vállalkozásunké, de nem a konkurenciánk.

FORGALOMNÖVEKEDÉS: Ezt ugye senkinek sem kell elmagyaráznunk..?
Az egyik partnerünk, egy országos áruházlánc már a kezdetekben felismerte a Facebook nyújtotta lehetőséget, promócióit ott is hirdette, akciókat indított az ismerősei között, eredményeképpen 60%-os forgalomnövekedésre tett szert!
Példát szeretne az elhangzottakról, mert úgy képletesebb?
Cége képviseletében elindul egy tárgyalásra, de az autóját még le kívánja mosatni előtte. Megérkezvén az útjába eső autómosóhoz, kiszáll, elegánsan átadja a slusszkulcsot, és közlik Önnel, hogy 30 perc múlva térjen vissza a járműért. Ekkor megpillantja a szomszédban lévő kávézó hirdetését, ahol a WIFI-nek hála még az e-mailjeit is meg tudja nézni egy csésze fekete mellett. A kávézóban pedig összefut az autómosó hirdetésével, miszerint amíg kávézik mosassa le az autót. Vagyis a sikeres keresztmarketing keretében a nyíl másik irányba mutat, itt a kávézóból irányítanak az autómosóba.
Ön  arcán egy félmosollyal tér vissza tiszta és illatos gépjárművéhez, beszállva a kocsiba a szélvédő alatt lel egy kupont. Amennyiben a Facebookon ismerősnek jelöli a céget, kap egy kódot, mellyel a következő takarítás árából 10% kedvezményt és egy csésze kávét kap a már megismert, szomszédos helyen!
És ekkor már el is kezd gondolkodni, hogy Ön melyik partnerével tudná ezt a kétirányú keresztmarketinget kivitelezni!
Napjainkban szinte nincs olyan cég, akinek ne lenne Facebook profilja.
Ingyenes reklámmal, országos lefedettségre tehetünk szert mikrovállalkozásoktól a mammutcégekig!
Ehhez persze ugyanúgy kell ápolni az ismeretségeit, frissíteni a profilját, akciókat hirdetni és partnerei akcióit is megosztani, mint ahogy ezt az üzleti életében már régóta megteszi szavakkal, vagy szórólapokkal.
Így a keresztmarketing összes válfaját megvalósítja, kart, karba öltve reklámozza magát, s partnereit!


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép