qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Hó vége van, majd fizetés után...
 
Hó vége van, majd fizetés után...e
  
Ugye gyakran hallott, ismerős mondat? 
 
Mondhatjuk ezt vásárlóként, várva a fizetésre, mondhatjuk ezt értékesítőként várva az eljövendő vevőkre, de valahol a lánc tagjai vagyunk.
Vizsgáljuk a minket foglalkoztató oldalt, vagyis az értékesítőét!

Tudta Ön, hogy a „főcímre” való hivatkozás keretében sokan kivárnak a szórólapozással?

 

Számos cég a hó első heteire időzíti kampányait.

Miért cselekszik így, amikor ez Önnek bevételkiesést jelenthet?
 
Ha nem köti az akció határideje, ha megelőzné versenytársait szezonális termékeivel, vagy ha csak szeret kilógni a sorból...

 
Tervezze szórólapoztatását a hónap utolsó hetére,
és növelje ezáltal hatékonyságát!

 

Mi a dolga?

Mindössze előre gondolkodni és a vásárlói oldal gondolatmenetét lekövetni!
 
Kimutatások bizonyítják, hogy tudatosabbá váltak a fogyasztók!

Előre terveznek, kevesebb az impulzusvásárlás!

  Így számoljon velük, velünk!

 

Felméréseink szerint a hónap utolsó hetében kevesebb szórólap kerül a postaládákba , így ha akkor kíván terjeszteni, hirdetése jobban kitűnik a többi kiadvány közül!
 
Amennyiben hó végén, a következő fizetés beosztásának idején már találkoznak az Ön hirdetőanyagával, az Ön boltját és termékét fogják választani, mert előre kalkulálhatnak vele!
 
„…Éva 37 éves, férjezett adminisztrátor, 1 gyermek édesanyja. Mindennapjaikkal elégedett, mert telik amire kell, de azért a hó végét ők is érzik. Bevezetett egy otthoni bevásárló listát, arra jegyzi mit kéne venni a következő hónapban. Hazatérve a munkából mindig vet egy pillantást a szórólapgyűjtőre, hátha „belefut, valami jó kis akcióba…”
 
Ahogy ritkul a gyűjtőben a szórólapok száma, az Ön hirdetése illusztrisabb helyre kerül, Éva szeme elé. Aki így már Önnél kívánja megvenni pár nap múlva azt a fürdőruhát, melyhez strandkendő jár! „Mert megérdemli!”

Ön pedig a vásárlót érdemli meg, mint előrelátása jutalmát!

 

erdekel

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép