qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Egyedi DM levél akár egyetlen normál bélyeg áráért
Ugye Ön is szeretne pénzéért többet kapni, és ugyanannyi befektetett energiával jobb eredményt elérni?

Szívesen segítünk, mert rendelkezünk az Ön számára optimális megoldással.


Az élet minden területén egyre nagyobb jelentőséggel bír az ár-érték arány.

Ez természetesen ugyanúgy igaz az üzleti kommunikációra is, hiszen fontos, hogy az üzenet a megfelelő időben odaérjen a címzetthez.

Marketing terén biztosan Ön is alaposan átgondolja, mire mekkora összeget fordít. Emellett valószínűleg tisztában van vele, hogy érdemes figyelembe venni a visszajelzéseket, így később az igényeknek megfelelően alakíthatja reklámjait.

Talán Önnek sem újdonság, hogy napjainkban egyre nagyobb teret hódít a DM-levél alkalmazása. Az sem új információ, hogy a célközönség meghatározása és a közlendők küllemének megfelelő kialakítása teszik az egyik legsikeresebb módszerré a direkt-marketinget.
Hogyan kapcsolódik ez az Eco-Mailhez?


Íme a válasz!

Az Eco-Mail egy egyedi levél, melynek mérete 8,7 x 13,7 cm. Olyan új és különleges megoldás, amely a hatályos jogszabályoknak mindenben megfelel, így ideális lehetőség 50 gramm alatti küldemények legális úton történő kézbesítésére.

Mindez a kézbesítés, a boríték és a nyomtatás költségeit beleszámítva mostantól az Ön számára a megszokotthoz képest akár féláron elérhető!

Csupán annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, és munkatársunkkal megtervezik, milyen címlista alapján, mikor szeretné, hogy a partnerei, meglévő vagy lehetséges ügyfelei kézhez kapják levelét.

Szolgáltatásainkhoz hozzátartozik, hogy segítséget nyújtunk a levél küllemének kialakításában, azaz a grafikai tervezésben, és mivel több nyomdával is kapcsolatban állunk, megkeressük a minőségben és árban legjobb árajánlatot.

A nyomdai munkálatok végeztével telephelyünkre szállítjuk, majd megcímezzük a leveleket például etikett segítségével.

Végül jöhet a kézbesítés, melyet Magyarország teljes területén elvégzünk, kivéve a 3000 postaládaszámnál kisebb településeket.

MINDEZT AKÁR EGYETLEN NORMÁL BÉLYEG ÁRÁÉRT!

Amennyiben Ön sem szeret sorban állni és fontos az ár-érték arány akkor látogasson el az eco-mail oldalára, ahol bővebb információt kaphat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép