qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Sok pénzt spórolhatnak a tájékozott vállalatok vezetői!
A magyar cégek nem tudják, hogyan változtak a postai jogszabályok!

Húsz évvel ezelőtt repesve vártuk a lehetőséget, hogy megnyíljon a távközlési piac, és kiszolgáltatott, hiánygazdasági helyzetünkből az akkor még csak bimbódzó telefonszolgáltatók értékes ügyfeleivé válhassunk. Most valami hasonló dolog történik a postai szolgáltatások piacán, bár kétségtelenül kisebb média-visszhang mellett.

Az a kifejezés, hogy postai liberalizáció ugyan nagyon csúnyán hangzik, de a lényeg az, ami mögötte van. Az Európai Unió ugyanis megadta a lehetőséget nekünk, fogyasztóknak, hogy a szabad piac szellemében magunk döntsük el, melyik postai szolgáltatót választjuk, amikor levelünket, előfizetéses újságjainkat szeretnénk a címzettekhez eljuttatni.

 

Ugyan a teljes piacnyitás csak 2013-ban fog megtörténni, de bizonyos korlátozásokkal már most is van arra lehetőség, hogy leveleinket alternatív szolgáltatókkal juttassuk el a címzettekhez. Persze ugyanúgy, mint a telefonosok esetében, levélkézbesítést sem tud mindenki szolgáltatni, ehhez megfelelő tőke és háttér szükséges. De már ma is van olyan cég, aki képes a küldemények kézbesítését megfelelő minőségben biztosítani.

És ami a legfontosabb!

Ezek a cégek már egy nyitott piacon versenyeznek a fogyasztókért, tehát mind minőségben, mind az ügyfelek kiszolgálásában, mind az árban egyértelműen pozitív lehetőséget jelentenek.

Bárkinek, akinek van egyszerre minimum 200 példányban feladott postai küldeménye (levél, számlalevél, DM levél, előfizetéses újság, képeslap stb.), érdemes a lehetőségekről tájékozódni. 

A változásokra a legjobb példa, az Eco-Mail Kft, aki alternatív szolgáltatóként akár az Ön cége számára is jelentős összeget takaríthat meg!

Lapterjesztő franchise hálózat hátterével, több mint 3 000 kézbesítő segítségével juttatja partnerei  DM leveleit, előfizetéses újságjait, postai küldeményeit magyarországi címzettjeihez.

 Ha a költségek mellett Ön is szeretné, hogy ne kelljen órákat sorban állniuk vagy postázási adminisztrációjának idejét szeretné tovább csökkenteni, hívja a +36 70/377-0545-ös telefonszámot!

Kollégáink hamarosan ajánlatot küldenek Önnek és megtudhatja, mennyit spórolhat, ha minket választ…


www.eco-mail.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép