qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


A médiatörvényről

Az utóbbi hetekben az új magyar médiatörvénytől volt hangos az európai sajtó. Sok riport és írás született a szabályozással kapcsolatban.

2010. december 21-re virradóan kaptuk a hírt, hogy a magyar parlament megszavazta a médiatörvény tervezetét, ám az új szabályok nagy port kavartak. Európa-szerte közéleti személyiségek, politikusok fejezték ki nemtetszésüket, valamint hazánkban is több szakmai és civil szervezet tiltakozott. Mielőtt belekezdenénk, fontos leszögezni, hogy ez a hírlevél nem véleményezés, csupán egy összegzés a témában.

Lássuk hát a – zömében negatív- véleményeket:

A médiatörvény a sajtó és a média teljes újraszabályozásának utolsó állomását jelenti.” Sokan a törvénycsomag egyik legnagyobb előnyének tartják, hogy azonos keretek között szabályozza az összes médiát. Ebbe beletartoznak a rádióadók, TV-csatornák, a nyomtatott sajtók, lekérhető műsorszolgáltatók és az internet.

A témához kapcsolódóan érdemes megemlíteni, hogy a KRESZ változásainak ügyében már 2010-ben olvashattunk híreket, főként az óriásplakátok elhelyezésének és méretének szabályozásáról. A cikkekben leírtak szerint a KRESZ módosítása után közutak mellett több, mint 50, autópályák mellett több, mint 100 méteres távolságban lehet elhelyezni óriásplakátot, melynek nagyságát is csökkenteni kell, viszont az óriásplakát-helyeket értékesítő cégek attól tartanak, hogy a felületek értéke nagymértékben csökkenhet. Ráadásul a közlekedési hatóság a szabálytalankodó cégeket a reklámok eltávolítására kötelezheti, illetve akár félmillió forintos bírságot is kiszabhat rájuk. „Szakmai becslések szerint 51 ezer közterületi reklámhordozó található az országban, ennek 7-8 százaléka van az utak mellett.” Ezek az óriásplakátok pedig darabonként a tervezést és a kihelyezést beleszámítva többszázezer Forintba kerülnek. Valljuk be, autókázás közben inkább az utat figyeljük, nem pedig ezeket a hirdetéseket. Mindezeket szem előtt tartva nem alaptalan az óriásplakátos cégek félelme.

A jelenlegi médiatörvényben a szórólapozásra vonatkozó szigorítások nincsenek, így bízunk abban, hogy munkánkkal a jövőben is segíthetünk vállalkozása sikereit tovább növelni!

Internetes forrás: origo.hu

 

Üdvözlettel:

György Viktória

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép