qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


GYakran Ismételt Kérdések

 
 

Hol terjesztenek?

Az ország egész terüetén terjesztünk 96 % -os lefedettséggel saját Franchise hálózatunk segítségével. A maradék 4 % -ot a Magyar Postával, mint alvállalkozónkkal oldjuk meg, ez csak a kis falvakat érinti, ahol nem foglalkoztatunk saját terjesztő munkatársat.

 

Diákokat foglalkoztatnak?

Nem, sajnos nem voltak jók a tapasztalataink a diákmunkával kapcsolatban. Jelenleg 3 200 terjesztővel dolgozunk, zömében olyan munkatársaink vannak, akik mellékállásban, fizetés kiegészítésként végzik ezt a tevékenységet.

 

Milyen napokon terjesztenek?

Két terjesztési ciklusban dolgozunk:

Hétfő – Kedd – Szerda és Péntek – Szombat- Vasárnap

 

A terjesztési időponttól el lehet térni?

Igyekszünk minden igényt kielégíteni, és rugalmasan kezelni a megrendeléseket. Sajnos a terjesztési ciklustól nagyon ritkán tudunk eltérni, hiszen országos logisztikában kell gondolkoznunk, azt pedig nem engedhetjük meg, hogy más ügyfelünk anyaga csússzon akár az Ön egyedi megrendelése miatt.

Megoldható az egyedi terjesztés, de ez nagyon költséges, így eddig csak egy-két esetben kérték tőlünk ezt a megoldást.

 

Mennyi időt vesz igénybe a komplett terjesztés?

Általában úgy számolunk, hogy 2 nap a szállítás és 3 nap a tényleges terjesztés. Szállítási idő minimalizálható, ha az átvétel helye és a terjesztési terület ugyanaz, és nem érint más régiót.

 

Mi a biztosíték arra, hogy a szórólapom eljut a postaládákba?

Cégünk 16 éve működik a szórólapterjesztés piacán, ez idő alatt nagy tapasztalatra tettünk szert ebben a szakmában, ismerjük a terjesztés buktatóit, apróbb hibáit. Minőségbiztosítási osztályunknak folyamatos képzésekkel átadtuk ezt a tudást, munkájuk arra irányul, hogy a szórólapterjesztés minőségét javítsuk, és kiküszöböljük a hibákat.

 

Honnan tudom, hogy kikerül a lap?

Meggyőződhet róla akár személyesen is!

Kétféle ellenőrzési rendszerünk van, mely során meggyőződhet a kiadvány minőségi terjesztéséről.

Közös ellenőrzés során személyesen Ön is részt vehet az ellenőrzésben, vagy kérhet belső ellenőrzést, melynek során ellenőrünk hivatalos jegyzőkönyvet készít a kivizsgálás eredményéről.

 

Postaládáka vagy gyűjtökbe helyezik el a szórólapot?

Természetesen ahol lehet, és a lakók engedik, postaládákba terjesztünk. Ahol a lakók külön kérése, hogy gyűjtőládába helyezzük el a lapokat, azt tiszteletben kell taratnunk.

 

A zárt házakba hogy jutnak be?

Sok esetben a terjesztőink helyi lakosok, ismerik őket a lakók, és szívesen fogadják tőlük a szórólapokat. Ha valahova nem tudnak bejutni, becsengetnek, és kérik a lakót, hogy engedje be, kiadványt hozott.

 

Hogy történik a közös ellenőrzés?

Értékesítőnkkel a megrendelés folyamán egyeztetnek az ellenőrzés módjáról, mennyiségéről. Ezt követően az ellenőrzést szervező munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és időpontotot egyeztet Önnel az ellenőrzés lebonyolítására. Ellenőr munkatársam az adott időpontban a megadott helyen találkozik Önnel, és közösen végzik el az Ön által megadott terjesztési területen a minőségbiztosítást. A válaszokat jegyzőkönyvben rögzítik.

 

Mit tartalmaz a teljes körű szolgáltatás?

Röviden mindent. Tanácsot adunk, megszerkesztjük a kiadványt, legyártatjuk és kiterjesztjük. Önnek semmi gondja nem lesz vele.

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép