qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Büszkeséggel tölt el, hogy egy olyan nagy múltra visszatekintő céget partnerünknek tudhatunk, mint a Herbária Zrt!

Külön öröm számunkra, ha megelégedettségüknek adnak hangot munkánk vonatkozásában… Ők már felismerték: ahhoz, hogy a piacon domináns helyzetüket megőrizzék, sőt vásárlószám és bevételnövekedést érjenek el, egy számukra új megoldás felé kell nyitniuk. És hogy mi a kulcsszó, mely költséghatékonyan szerez Önnek akár 1.000.000 ügyfelet?

Szórólap, tőlünk avagy általunk, a Lapterjesztőtől!

A Herbária Zrt. képviselője: „Mi, a Herbária Zrt több, mint 60 éve vagyunk a magyarországi gyógynövényes piacon, amelynek egyik meghatározó szereplője lettünk. A gyógynövény tartalmú termékek előállításán túl ezen termékek kis- és nagykereskedelmével is foglalkozunk. Jelenleg több, mint 80 Herbária franchise szaküzlettel működünk az országban, döntő többségben megyeszékhelyeken és a nagyvárosokban hipermarketek külső üzletsorán. 

A CÉL meghatározása, a stratégia, és az eszköz maga: 2011-ben a cég korábbi marketing tevékenységén módosítottunk. Egy már sokak által jól ismert, és néhányak által már alkalmazott eszközt is bevetettünk, amelyet az előző években nem alkalmaztunk, és amivel – a fogyasztók elérése céljából- igyekeztünk szembe menni a jelenlegi gazdasági és piaci viszonyokkal. A szórólapok bevezetésével elsődleges és egyik legfontosabb célunk az volt, hogy boltjainkban egyértelmű forgalomnövekedést érjünk el. Ezt két helyen kívántuk elérni: egyrészt a vásárlók számának, másrészt a kosárérték növekedésének területén. A szórólapok terjesztését 2 határozottan aktív időszakra terveztük. Az egyik lezárul április végével, az eddigi tapasztalatok alapján kijelenthetjük, hogy a kitűzött célokat elértük, visszajelzéseink pozitívak! Mindenképpen ajánljuk ezt a marketing eszközt azoknak, akik hasonló célokat tűztek maguk elé az idei év marketing tevékenységének tervezésében.

A KIVITELEZÉS mikéntje, 1 millió ügyfél elérése: A kivitelezésben sok segítséget és tevékeny együttműködést kaptunk a Lapterjesztő Kft-től is. Országosan több, mint 1 millió példány szórólap terjesztését terveztük be az első időszakra. A darabszám optimális meghatározását a területi lefedettség és -nem utolsó sorban- a költségek határozták meg. Az optimalizálás eredményeként bizony nagyon gyorsan rá kellett jönnünk, hogy a hatékonyság valamint a jó terjesztési terület kiválasztása fontos szempont. A másik fontos tényező a terjesztéssel kapcsolatban az ellenőrzések és a visszacsatolások feladata. A Lapterjesztő franchise hálózat sajátosságából adódik, hogy a terjesztés irányítása ugyan központilag zajlik, a szórólapozást, az ellenőrzést minden esetben a helyi partnerek végzik el. A dolog bonyolultsága ellenére is hatékony közreműködést tapasztaltunk.

KONKLÚZIÓ, mérhető sikerek, boldog végkifejlet: Visszajelzéseink fényében mi is folyamatosan keressük a jó megoldásokat vásárlóink megelégedettségére. A Lapterjesztő Kft. teljesítményével és együttműködésével elégedettek vagyunk.

Rádi Balázs Kereskedelmi Igazgatónak és Horváth Gabriella Franchise - és marketing managernek ezúton szeretnék gratulálni a Lapterjesztő Kft nevében.

Munkájukhoz kitartást és további sok sikert kívánok,

Kiss Annamária

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép