qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Miért válasszon minket?
 

erdekel

-          Célunk minden esetben a hatékony és eredményes szórólap kampány lebonyolítása.

-          16 éves tapasztalatunkat felhasználva Önnel közösen tervezzük meg szórólapozását

-          Komplex szolgáltatással várjuk: a terjesztés mellett –bizonyos esetektől eltekintve- akár az ingyenes szállítást és raktározást is vállaljuk.

-          Országos franchise hálózatunk 96%-os lefedettségű, így ugyanazt a minőségi szolgáltatást kapja tőlünk hazánk bármely területén.

-          Mi nem csak „kiszórjuk” az Ön anyagát, hanem segítünk Önnek úgy megtervezni és kivitelezni a terjesztést, hogy Önnek a legtöbb eredményt hozza a legköltséghatékonyabb módon.

-          Segítünk Önnek abban, hogy lépésről lépésre átgondoljuk Önnel a terjesztés menetét, és felhívjuk a figyelmet a szórólap terjesztéssel kapcsolatos buktatókra, nehézségekre.

-          Tanácsot adunk a szórólap megtervezésében, ezzel hatékonyabbá téve kiadványát.

-          Garanciát vállalunk a terjesztésre, és folyamatosan kontrolláljuk a kiadvány célba juttatását.

-          Külső és belső ellenőrzésekkel biztosítjuk a minőségi terjesztést.

-          A minőségbiztosítást főállású ellenőreink végzik.
 

erdekel


-
          Rendelkezünk a megfelelő logisztikai háttérrel a költségek optimalizálása érdekében. Megyénként legalább egy raktárral biztosítjuk a kiadványok szakszerű tárolását. Gondolja végig, mennyivel gyorsabb, rugalmasabb és olcsóbb a kiadványokat saját járművekkel szállítani, mint ezt más cégre bízni.

 

 

-          Vannak saját terjesztőink (Ez viccesen hangzik, de rengetegen csak elvállalják a munkát, és más cégekkel végeztetik el.Ez az Ön számára nem a legolcsóbb és legbiztonságosabb megoldás.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép