qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Szórólapterjesztés

 
terjesztesA szórólap az egyik leghatékonyabb marketing eszköz minden kiskereskedelmi és lakossági szolgáltató vállalkozás számára.

Lapterjesztő Kft. célja, hogy hatékony és eredményes szórólap kampányok lebonyolításával segítséget nyújtsunk a cégeknek abban, hogy ismertségüket és sikereiket megnöveljék.

Komplex szolgáltatásunk lényege, hogy segítséget nyújtunk a szórólap terjesztése mellett a grafikai tervezés és a nyomdai kivitelezés elvégzésében is.
 

Ingyenes tanácsadással várjuk Önt, ahol felteheti kérdéseit a szórólap terjesztés menetével, valamint díjaival kapcsolatban.

Engedje meg, hogy segítsünk! Klikkeljen ide, hogy az Ön igényeire szabott megoldást  megtaláljuk!
 

ajanlatkeres


 

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a kor követelményeinek megfelelő modern eszközökkel tökéletesítsük szolgáltatásainkat, ezért honlapunkon elkészítettük saját terjesztési tervező programunkat, mellyel egyszerűen és gyorsan, bármikor    összeállíthatja elképzelését.

 


  

Szolgáltatásainkhoz tartozó tevékenységeink:

Szállítás

terjesztes

2010-ben 1 151 278 km-nyi szállítást végeztünk, ez annyi, mintha 28,7-szer megkerültük volna a Földet.

Logisztikai rendszerünk megtervezésénél abból indultunk ki, hogy megbízóink azért fordulnak hozzánk, mert a terjesztés összetett feladatát teljes mértékben ki szeretnék szervezni, ennek megfelelően legtöbbször már a nyomdából is mi hozzuk el a kiadványokat.

Saját autóinkkal 1-2 nap alatt elvégezzük a szállítási feladatokat az ország bármely két pontja között, kis és nagy mennyiség esetén egyaránt.

Anyagmozgatási és tárolási eszközökkel felszerelt, környezeti hatásoktól védett raktárainkban megőrizzük terjeszteni kívánt anyagát, mely kommissiózás után kerül kiszállításra a megfelelő terjesztési területre.


 
terjesztesTerjesztés ellenőrzés

Eddigi 16 éves működésünk során a nagyszámú és rendszeres ellenőrzés bevezetése és működtetése a hatékony terjesztés egyik legfőbb garanciája volt és maradt.

 

Alapvetően kétféle ellenőrzési eljárást alkalmazunk.
 
 


Belső ellenőrzés

Képzett, főállású ellenőreink segítségével biztosított a terjesztés színvonalának magas szinten tartása, szükség esetén javítása. Terjesztőink munkáját szúrópróbaszerűen kontrollálják, miközben megbizonyosodnak róla, hogy a kiadványok a helyükre kerültek. Minden ellenőrzésről jegyzőkönyvet készítünk, melyet kérésre eljuttatunk ügyfelünk számára.

 

Megbízói közös ellenőrzés

Partnereinknek lehetősége nyílik ellenőr kollégánkkal tartani, és meggyőződni róla, hogy sikeres terjesztést tudhatnak magukénak. Ezt a terjesztést követő 48 órán belül kell elvégezni, mivel később már jelentősen romlik a kiadványok ellenőrizhetősége.


2010-es eredményeink:

- kb. 640 000 000 darab kiterjesztett kiadvány

- 115 953 darab megkérdezés

- 3 672 darab nemleges válasz

- 1 603 darab reklamáció

Büszkén mondhatjuk, hogy 2010-ben 97%-os terjesztést végeztünk!

 Ha a leírtak alapján érdekli a szórólapterjesztés, adjon meg pár paramétert, és elkészítjük az Önnek legmegfelelőbb árajánlatot!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép