qr-kod
Referenciák

 
Hírlevél feliratkozás
 
Neve:
E-mail címe:

Bizalom kód
 
felhasználónév:
jelszó:

Elérhetőség

Lapterjesztő Kft
8200 Veszprém, Gerenda u. 4.
Tel:. 88/568-200

 
szorolapozo

 


Cégtörténet

 
 
terjesztesCégünket 1995-ben alapítottuk, célkitűzésünk a lakosság számára ingyenes szórólapok és egyéb reklámkiadványok célba juttatása volt a Megrendelők igényeinek megfelelően – vagyis a célzott lapterjesztés biztosítása.
Idővel egyre több vállalkozás építette be marketing stratégiájába a potenciális ügyfelekkel való kommunikáció ezen formáját, ami nem meglepő, hiszen a szórólapok és más reklámanyagok terjesztésének ez az egyik leggazdaságosabb, ugyanakkor leghatékonyabb módja. Lapterjesztés szolgáltatásunk gyorsan ismertté és népszerűvé vált a kereskedelmi és szolgáltató cégek körében.
 
Társaságunk a megalakulása óta folyamatos és a mai napig töretlen fejlődésen megy keresztül. A hozzánk beérkező megbízások számának növekedésével arányosan, fokozatosan bővül és fejlődik eszköz- illetve személyi állományunk, hogy továbbra is magas minőséget tudjunk garantálni a lapterjesztés során.
 
 
 
Vállalkozásunk magyar tulajdonban van, 1999 óta viseli a Lapterjesztő Kft. nevet. Terjesztési hálózatunk Nyugat-dunántúli raktára és logisztika központja 2003-ban került megvásárlásra.
Központi irodánk kialakításával gyorssá és hatékonnyá tettük a lapterjesztés lebonyolítását, stabil terjesztői hálózatunk révén az egész országra kiterjedő megbízásokat is gördülékenyen tudunk teljesíteni.
A lapterjesztés sikerességét jól tükrözi, hogy 2010-ben a hazánk területén terjesztett szórólap és más különböző kiadványok száma meghaladta a 617 milliós példányszámot.
 
 
 
Nagy hangsúlyt helyezünk rá, hogy a modern kor követelményeinek megfelelően a legújabb eszközök alkalmazásával tökéletesítsük szolgáltatásainkat.
A weboldalunkon található terjesztési-terv varázsló programunk segítségével ügyfeleink bármikor, gyorsan és egyszerűen összeállíthatják a lapterjesztésre vonatkozó elképzelésüket.

2009. május 20-tól országos lefedettségű franchise rendszerben folytatjuk tovább szórólap és reklámkiadvány terjesztési tevékenységünket. Büszkeséggel tölt el minket, hogy megkaptunk a 2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata címet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kérjük kattintson ide és tekintse meg aktuális Facebook szavazásunkat!


 

 

 
Rólunk mondták
"A Lapterjesztő Kft. figyelmünkbe ajánlotta saját kupon promócióját. Mi lépést tartva az aktuális trenddel kipróbáltuk a Veszprém megyei megjelenést, terjesztést. Elégedetten állapítottuk meg, hogy sokan tudnak rólunk, számos visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk, akik örömmel találkoztak kedvezményt tartalmazó kuponunkkal a szórólapok között."
Mozzarella Étterem és Pizzéria
Veszprém- Gyulafirátót

 
"Szeretném levélben megköszönni a Lapterjesztő Kft. munkatársainak minőségi munkavégzését ! Az általam megrendelt terjesztési munkát példamutatóan végezték, a kért időpontban illetve az egyeztetett helyekre pontosan kézbesítették a szórólapokat. A lefedett területről már másnap telefonos érdeklődők jelentkeztek az általam felkínált szolgáltatás igénybevételére. Külön kiemelném az udvarias és segítőkész előkészítő munkájukat a terjesztési terület optimális kiválasztásában, hiszen az Önök szakmai rálátása garantálja a kézbesítés sikerességét. Szolgáltatásukat továbbra is igénybe kívánom venni, és ismerőseim között jó hírüket keltem !"
Vályi Nagy Zsolt
Thermo-Ciklon Kft.-Miskolc

 
Elismeréseink

franchise_dij
2010 legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata

 
   
   
Szórólapok terjesztése Címzett kiadványok Grafika tervezés Nyomdai kivitelezés ÁSZF English Versionlapterjeszto.hu in English

Copyright - 2012 Lapterjesztő - Franchise hálózat
 
szórólapterjesztés e-mail oldaltérkép